همایش مدیران کنترل کیفی واحدهای تولیدی و خدماتی استان زنجان، امروز حول محور پایش محصول واحدهای تولیدی و نظارت بر استاندارد صنایع غذایی چرخید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ همایش مدیران کنترل کیفی واحدهای تولیدی و خدماتی استان زنجان امروز حول محور پایش محصول واحدهای تولیدی
همایشی که با تجلیل از واحدهای نمونه استاندارد سازی همراه بود.
از آغاز اجرای این طرح بیش از ۱۶ هزار برند محصول در کشور مورد پایش قرارگرفته اند.
رئیس مرکز اندازه شناسی اوزان و مقیاس سازمان ملی استاندارد ایران یکی از میهمانان این همایش از پایش هفتگی ۴۰۰ برند محصول واحدهای تولیدی در کشور خبر داد.
طرحی که توانسته بودجلوی کم فروشیهای رایج در اوزان را بگیرد.
خانه زر اضافه کرد: هم اکنون با گذشت بیش از یک سال از اجرای طرح پایش نتایج خوبی از اجرای آن حاصل شده، که دلیل عمده آن پایش مستمر است.
مدیرکل دفتر صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد، دیگر میهمان این همایش میگوید: بیش از ۹۰ درصد فرآوردههای صنایع غذایی مشمول مقررات اجباری استاندارد هستند.
خانم پیروای ونک، با اشاره به اهمیت نشانه گذاری استاندارد هم گفت:نشانه گذاری اصلیترین وسیله تبادل اطلاعات مابین تولیدکننده از یک سو و مصرف کننده از سوی دیگر است.
استان زنجان هم توانست نخستین بار در یکصدومین سال تاسیس استاندارد واحد نمونه خود را در جمع برترینهای کشور معرفی کند.
در پایان این مراسم نماینده واحدهای تولیدی به بیان نقطه نظرها و پیشنهادهای خود پرداختتند.