متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با داخلی سازی و توسعه فناوری انجماد در خلاء، امکان نگهداری و تازه خوری محصولات کشاورزی را فراهم کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ یکی از روشهای نگهداری مرکبات، خشک کردن آن است. یک مجموعه دانش بنیان با روش انجماد و خلاء توانسته کیفیت این کار را افزایش دهد.
در این روش ابتدا مواد را منجمد میکنند سپس از طریق فناوری خلاء، فرآیند تصعید اتفاق میافتد که باعث میشود ظاهر محصول، ریز ساختار و خواص آن حفظ شود.
به گفته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور این فناوری در پارک فناوری ایران در ازبکستان عرضه خواهد شد.