بدغذایی عبارت از رد کردن غذا یا دریافت ناکافی غذا حتی پس از ساعات طولانی گرسنگی و فعالیت بدنی شدید و طولانی مدت در کودکان سالم (و بدون مشکل جسمی) است.
راهکارهای تغذیه ای:
توجه به زمان مناسب از شیر گرفتن شیرخوار (پایان ۱۸۰ روزگی) برای علاقه مندی او به غذای جامد و پیشگیری از بدغذایی کودک
دریافت اطلاعات صحیح از مقدار هر یک از گروههای غذایی موردنیاز کودک (متناسب با سن و جنس کودک) از کارشناس یا متخصص تغذیه
فراهم کردن امکان تغذیه کودک با گروه همسالان
توجه به اینکه رفتار تغذیهای پدر و مادر بهترین الگوی غذایی برای تغذیه فرزندان است، نه نصیحت در مورد انتخاب غذای سالم
پرهیز از سخت گیری در مواردی نظیر آداب سفره، تمیزی، مرتب و مودب غذا خوردن کودکان و فراهم کردن امکان بازی کودک با غذا
مشارکت دادن کودکان در تهیه غذا، آشپزی و نیز چیدمان غذا به فراخور سن کودک
آموزش نشانگرهای تغذیهای درج شده در پشت محصولات غذایی به فراخور سن کودک، برای آشنایی با انتخاب غذای سالمتر
استفاده از ظروف غذایی (بشقاب، قاشق و چنگال) مخصوص کودک به انتخاب او
کمک گرفتن از کودک برای خرید اقلام غذایی مانند میوه ها، شیر، ماست و ...
پرهیز از خریداری تنقلات فاقد ارزش غذایی از قبیل چیپس، پفک، کیک، کلوچه و دونات و نگهداری آن در کابینت آشپزخانه
تهیه غذای خانگی (مانند سالاد الویه) یا فراهم کردن میان وعدههای مناسب از قبیل ساندویج نان و پنیر و سبزی، ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ کره بادام زمینی، میوه ها، شیر کم چرب و ...
پرهیز از صحبت کردن در مورد بدغذایی کودک به هنگام حضور او