برداشت ذرت علوفهای از ۱۲ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان مرکزی آغاز شد.
ذوالفقاری افزود: با پیش بینی و تحقق عملکرد ۵۰ تن در هکتار، ۶۰۰ هزار تن ذرت علوفه ای در استان تولید خواهد شد که ۱۳۰ هزار تن آن در شهرستان اراک تولید می شود و نیاز بخشی از خوراک دام شهرستان و استان را تامین می کند.
تولید ذرت علوفه ای امسال ۲۰ درصد نسبت به پارسال افزایش داشته که نتیجه مدیریت کشت، رعایت اصول فنی و تغذیه ای از سوی کشاورزان و اجرای سامانه آبیاری نوین در مزارع است.
غیابی کارشناس فنی کشاورزی می گوید: معمولا سه رقم زودرس، میان رس و دیررس در اراک کشت می شود.
کارشناس جهادکشاورزی هم با بیان اینکه ذرت علوفه ای از جمله محصولاتی است که در طرح الگوی کشت قرار دارد گفت: ذرت علوفه ای محصولی کم آب بَر است که برای کشاورزان صرفه اقتصادی بالایی دارد.
به گفته بهرامی کشت ذرت علوفه ای در تناوب با گندم و جو و دیگر محصولات استفاده می شود و سبب اصلاح ساختار خاک می شود.
برداشت ذرت علوفه ای در استان مرکزی از اواخر شهریور آغاز و تا اوسط آبان ادامه دارد.