نماینده ولی فقیه در مازندران: توجه به ورزشهای باستانی و پهلوانی ضروری است
نماینده، ولی فقیه در مازندران در این دیدار با تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: مازندرانیها شایستگیها و استعدادهای خوبی در ورزش دارند و این استان در بین استانها حرف اول را در ورزش میزند.
آیت الله محمدی لائینی افزود: حق ورزش مازندران این است که در کابینه دولت حداقل دو وزیر داشته باشد. وزیر کشاورزی و وزیر ورزش چرا که در ورزش همواره پیشرو و پیشگام و دارای استعداد هستیم، اما در داشتن امکانات ضعف داریم و کم و کاستیهای زیادی در حوزه ورزش وجود دارد.
نماینده، ولی فقیه در استان تصریح کرد: انتظار داریم که در گرفتن امکانات و ارتقای امکانات ورزشی تلاش مضاعفی در مازندران انجام شود و کسریهای گذشته را جبران کنند.
وی با اشاره به تعداد ۱۲۰۰ شهید ورزشکار در استان مازندران گفت: فعالان حوزه ورزش نگاه شان به مسائل ارزشی راه شهیدان و امنیت پُر رنگتر از جاهای دیگر است.
آیت الله محمدی لائینی افزود: اینکه موضوع شهادت در جامعه ورزش مازندران مبحث جدی است نشان دهنده نگاه اعتقادی به حوزه فرهنگی است و انصراف ورزشکاران از مسابقه با صهیونیستها در همین راستا است.
وی تاکید کرد: تلفیق آرمان با ورزش، راهبردی است. اینها ورزش را از انحراف حفظ میکند چراکه در ورزش اخلاق بسیار مهم هست و ورزشکار باید اخلاقمدار، ارزش مدار و عفت مدار باشد.
نماینده، ولی فقیه در مازندران گفت: لازم است به ورزشهای باستانی و ملی که موجب تقویت روحیه ملی و تعصب میشود نگاه ویژه داشته باشیم و اهمیت دهیم.
وی با تاکید بر اهمیت جایگاه ورزش همگانی افزود: ورزش فقط در غالب حرفهای دیده نشود و برای عموم مردان و زنان، جوانان و نوجوانان هم برنامه داشته باشید.
آیت الله محمدی لائینی با اشاره باینکه نباید ورزش و در ورزش محدود شود تاکید کرد: با ورزش باید سبک زندگی را تغییر دهیم و باید بررسی کنیم که خروجی حوزه ورزش در صحنه زندگی اجتماعی چه میزان است.
وی توجه به ورزشکاران جوانمرد که در مقابل ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه ندادند را مهم دانست و افزود: نهاد ورزش باید مشکلات این ورزشکاران را حل کند و توجه مناسبت به آنان داشته باشد.
نماینده، ولی فقیه در استان خاطر نشان کرد: باید حق ورزش مازندران گرفته شود و توزیع امکانات ورزشی عادلانه باشد چرا که عدالت در ورزش بسیار مهم است و سعی کنید عدالت را رعایت کنید.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران نیز در این دیدار گفت: بدنبال همگانی کردن ورزش هستیم چرا که اهمیت ورزش آنقدر بالا است که رهبر معظم انقلاب میفرماید امر به معروف را با امر به ورزش یکی کنیم و شهید باهنر هم اعلام کردند که هرچیزی را که میخواهید به نوجوانان و جوانان آموزش دهیم از ورزش شروع کنید و به مکتب خاتمه دهید.
علی رجبی تاکید کرد: ما قهرمانی میخواهیم که پهلوان مسلمان باشد و بحث اصلی ما بحث جوانمردی است که یکی از عناصر اصلی آنها عاشق نظام بودن است و در این راستا برخی از ورزشکاران ما مقابل رژیم اشغالگر مبارزه نکردند در حالی که میتوانستند به قهرمانی برسند.
وی گفت: بحث اصلی ما در حوزه جوانان حضور سمنها در موضوعات اجتماعی و در سطح جامعه است و برنامه ما اینست که در هر شهرستان در حوزه جوانان حداقل ۵ سمن فعال داشته باشیم و ستاد سامان دهی امور جوانان و ازدواج آسان نیز بصورت فعالانه تشکیل شود.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ورزش بانوان را تاثیرگذار در سلامت جامعه دانست و افزود: ۵۰ درصد جمعیت استان را بانوان تشکیل میدهند و برای توسعه ورزش بانوان برنامههای ویژهای داریم.
وی با اشاره به اهمیت ورزش همگانی گفت: ترویج پیاده رویهای خانوادگی در دستور کار است و فعال کردن ایستگاههای ورزش در شهرها از جمله برنامههای مهم این بخش است.
رجبی با اشاره به راه اندازی ستاد اندیشه ورز ورزش افزود: واحد همپای قهرمان نیز در اداره کل ورزش و جوانان طراحی شده تا پیگیر موضوعات قهرمانان باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان در ادامه گفت: زیرساختهای ورزش مازندران در استانی که به ازای هر روز یک مدال کسب کرده وضعیت خوبی ندارد و سهم مازندران از نظر اعتبارات باید بیشتر از سایر استانها باشد، ولی با همین اعتبارات تا پایان سال حداقل ۲۵ سالن ورزشی که بخش اعظم آن در روستاها ست افتتاح خواهد شد و برای اولین بار کف پوش ۱۰ سالن ورزشی تعویض خواهد شد.
در این دیدار از فیض الله نفجم یکی از قهرمانان جهان که در دوران ورزشی خود مقابل ورزشکار رژیم صهیونیستی قرار نگرفت، تجلیل بعمل آمد.