۹۲۰۰ نفر از استادان دانشگاههای کشور در پی جنایت رژیم صهیونیستی ضمن بیانیه ای تاکید کردند: دانشگاهیان جهان مجازات رژیم صهیونیستی را پیگیری کنند. آنچه امروز در غزه میگذرد مصداق بارز کشتار دست جمعی و جنایت علیه بشریت است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ۹۲۰۰ نفر از استادان دانشگاههای کشور در پی محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در بیمارستان المعمدانی با صدور بیانیه ای تاکید کردند: دانشگاهیان جهان مجازات رژیم صهیونیستی را پیگیری کنند. آنچه امروز در غزه میگذرد و حملات وحشیانه این چند روز به خانههای مسکونی، تأسیسات زیربنایی، مساجد، مدارس، دانشگاه، بیمارستانها و نیروهای امدادی و قطع سوخت، آب و برق مصداق بارز کشتار دست جمعی و جنایت علیه بشریت است.
متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
عملیات غرورآفرین «طوفان الاقصی»،که اقدام مستقل خودجوش گروههای مقاومت و ملت فلسطین در دفاع از حقوق ذاتی خود و حملهای بزرگ و تاریخی به محاسبات رژیم صهیونیستی بوده است، بار دیگر کلام الهی «إنّ أوْهن الْبیوت لبیْت الْعنْکبوت» را به یک باور یقینی تبدیل نموده و ضمن اثبات هیبت دروغین و قدرت پوشالی این رژیم اشغالگر، شکستی ترمیم ناپذیر را بر اشغالگر تحمیل نموده است.
البته این اقدام، پاسخی مشروع از سوی یک ملت ستمدیده در دفاع از حقوق خود بوده و مقاومت در برابر غاصبان سرزمین و متجاوزان به یک ملت، ابتداییترین حقی است که از جانب همهی انسانهای شرافتمند و آزاده، با هر آیین و مسلک فکری و اعتقادی پذیرفته شده است.
از طرفی، رفتارهای ظالمانه و هولناک رژیم صهیونیستی که در طول چند دهه حیات غاصبانه خود، همواره مردم ستمدیده فلسطین را آشکارا با سیاست های نژادپرستانه، در معرض قتل و جنایت و قساوت قرار داده و کارنامه شوم این رژیم از ابتدا تاکنون، مملو از نقض فاحش حقوق اولیه فلسطینیان، کشتار و هتک حرمت اماکن مقدس بوده، قلب هر انسان آزادهای را به درد میآورد.
آنچه امروز در غزه میگذرد و حملات وحشیانه این چند روز به خانههای مسکونی، تأسیسات زیربنایی، مساجد، مدارس، دانشگاه، بیمارستانها و نیروهای امدادی و قطع سوخت، آب و برق مصداق بارز کشتار دست جمعی و جنایت علیه بشریت است.
این کودکان معصوم، این زنان مظلوم، و این پیران بی نوا؛ مگر چه میخواهند که این گونه ناجوانمردانه و وحشیانه به خاک و خون کشیده میشوند؟ گناهشان چیست که باید جور حرص و طمع و آز پایان ناپذیر گرگان مردم نمایی را بکشند که خواب آشفته تسلط بر جهان و سیطره بر نیل تا فرات را میبینند؟ آیا درک حق حیات این مردم بی پناه، و حق درمان دردها و زخمهای عمیق آنان و حق آرامش و سکونت در زیر سقف خانههای موروثی وطنشان، این قدر برای مدعیان حقوق بشر ثقیل و سنگین است که نتوانند متجاوزان خونخوار اسرائیلی را از بی گناهان مورد تهاجم قرار گرفته تمیز بدهند که در این واقعه عظیم یا سکوت کرده، یا هردو سوی ماجرا را به آرامش و خویشتن داری دعوت می کنند، و یا برای مظلومیت متجاوزان صهیونیست اشک تمساح ریخته و از آنها حمایت می کنند و حتی در کمال وقاحت، طرح انتقال مردم فلسطین به خارج از این کشور و تغییر نسبت جمعیتی این سرزمین، تحت لوای عناوین حقوق بشری را مطرح می کنند؟
تحولات اخیر در فلسطین اشغالی نشانه آن است که سیاست مماشات و حمایت از این رژیم غاصب، نه تنها کمکی به صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی نخواهد کرد، بلکه بالعکس این رژیم را ترغیب می کند که با بی اعتنایی به دهها قطعنامه سازمان ملل، به سیاست های نژادپرستانه، ادامه اشغال و ارتکاب جنایات بین المللی و نقض فاحش حقوق بشر – توام با مظلوم نمایی ادامه دهد و متأسفانه انفعال و بی عملی دول های غربی و عربی و نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد در برابر این نقض گسترده موازین و قوانین جهانی و انسانی در سرزمینهای اشغالی، رژیم صهیونیستی را در ادامه جنایات علیه مردم فلسطین گستاخ تر نموده است.
از سازمانها ، مجامع و نهادهای مسئول بین المللی و حقوق بشری انتظار میرود همسوبا وظایف قانونی و انسانی خود، با خروج از لاک سکوت و بی عملی، به استیفای حقوق ملت فلسطین و مجازات اشغالگران، دامان خود را از مشارکت در این جنایات انکارناپذیر که لکه ننگ جامعه بشری به شمار میرود، پاک ساخته و با واکنشی قاطع و موثر، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، این رژیم را از ادامه این اقدامات بازدارند.
ما استادان دانشگاههای کشور ضمن ادای احترام به روان پاک شهدای فلسطینی، که خود را همدرد آنها دانسته و بر حق ذاتی و قانونی شان برای دفاع از خود در برابر وحشیگریها و جنایات شنیع رژیم اسرائیل تاکید میکنیم. همچنین بر ضرورت عزم و اقدام عاجل جهانی برای توقف اقدامات ضدبشری این رژیم تأکید می کنیم و معتقدیم برقراری آرامش و صلح پایدار در فلسطین جز با پایان اشغالگری، بازگشت آوارگان، تعیین نظام آینده فلسطین بر اساس همه پرسی و با حضور همه فلسطینیها و نهایتاً تشکیل دولت یکپارچه فلسطینی به پایتختی قدس شریف، به سرانجام نخواهد رسید.