رئیس اداره دامپزشکی دزفول : سه زنجیره تولید مرغ در دزفول وجود دارد که این ظرفیت دزفول را به شهرستان پیشتاز تولید گوشت مرغ در خوزستان تبدیل کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، محسن ورجاوند گفت : زنجیره تولید مرغ شامل کارخانه خوراک دام و طیور، مزارع پرورش مرغ مادر، واحدهای جوجه کشی و تولید جوجه یک روزه، مزارع پرورش مرغ گوشتی، کشتارگاههای صنعتی طیور، واحدهای قطعه بندی و بسته بندی و شبکه توزیع مرغ است که این واحدها به صورت ملکی یا استیجاری هستند.
وی ادامه داد: زنجیرههای تولید مرغ، تعداد زیادی از مرغداریها را پوشش میدهند و به همین دلیل با توجه به وجود سه زنجیره تولید صنعت مرغداری در دزفول همواره روند رو به رشد داشتهاند.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول با بیان اینکه تعداد مرغداریهای فعال شهرستان طی چند سال از ۸۰ به ۱۳۵ واحد افزایش یافته است، گفت: میزان تولید مرغ در دزفول به طور میانگین ماهانه بین یک تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است.
وی افزود: شهرستان دزفول با تولید ماهانه بیش از یک میلیون قطعه مرغ با فاصله رتبه نخست تولید این محصول راهبردی را در خوستان دارد.
ورجاوند با اشاره به تشکیل کارگروه گوشت مرغ در کشور و ایجاد کارگروههای مشابه در استان و دزفول بیان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه گره گشایی موانع تولید در واحدهای مرغداری و همچنین نظارت بر تمام فرآیند تولید تا توزیع گوشت مرغ است.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول ادامه داد: گوشت مرغ محصولی راهبردی است که همه قشرهای جامعه مصرف کننده این محصول هستند به همین دلیل تنظیم بازار و رفع موانع تولید گوشت مرغ به طور جدی و مستمر پیگیری میشود.
۱۳۵ واحد مرغداری صنعتی و سه واحد تولید بوقلمون در دزفول فعال است؛ ۲۵ درصد نیاز خوزستان به مرغ توسط دزفول تامین میشود.
دزفول علاوه بر ظرفیت بالای تولید مرغ دارای ظرفیت تولید انواع ماهی از جمله ماهیان گرم آبی، سردآبی و خاویار است.