دومین جشنواره کشمش در روستای طاینه از توابع بخش موچش شهرستان کامیاران برگزار شد.
رستمی یاداور شد: سیاه (رشه و خوش نام)، کشمشی، صاحبی، فخری و بومی از مهمترین ارقام انگور در این شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه شهرستانهای بانه، سروآباد، مریوان و سنندج به ترتیب بیشترین میزان تولید و سطح زیرکشت این محصول را به خود اختصاص دادهاند، افزود: میانگین برداشت این محصول در کامیاران بین 6 تا 8 تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی کامیاران عنوان کرد: ۳۰ درصد از انگور تولید شده به صورت تازه خوری مصرف و ۷۰ درصد دیگر نیز به کشمش تبدیل میشود
وی افزود: پیشبینی میشود امسال بیش از ۱۶ هزارتن از این محصول در کامیاران تولید و روانه بازار مصرف شود.
این جشنواره با هدف ارائه روشهای علمی و نوین کاشت و برداشت، معرفی ارقام برتر انگور، تولید محصول سالم و ارگانیک و توسعه بازارهای صادراتی برگزار میشود.