اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو با تجلیل از افراد برگزیده به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،شفیعی معاون پژوهش و فن اوری دانشگاه ارومیه در این آیین گفت: ایمنی دارو و غذا بر سلامت موثر است و مسلما با تاثیر بر اقتصاد باعث تولید ارزش افزوده و ثروت خواهد شد و نیاز به دارو رو کمتر میکند.
الماسی دبیر اجرایی کنگره گفت: ویژگی این گنگره اجرای اشتراک بین دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دانشگاه ارومیه بود و ۲۲ واحد تولیدی و صنعتی حامی کنگره بودند.
وی افزود:قرار است تحقیقات و پژوهشهایی در زمینههای نانو و دارو و غذا به صورت مشترک بین دانشگاهها صورت گیرد.
این کنگره در ۷ محور غذا و ۸ محور دارو برگزار شد و در این همایش از ۲۸ استان کشور شرکت و علاوه براین بیش از ۱۲۰۰ نفر در این کنگره ثبت نام کرده اند.
در این کنگره ۹۸ داور اقدام به داوری مقالات ارسالی کرده و همچنین دراین کنگره ۴۶۷ مقاله مورد پذیرش قرار گرفتند و در این کنگره ایمنی غذا و دارو دارای ۵۰ سخنرانی است.
سه چهارم مقالات این کنگره مربوط به غذا و یک چهارم نیز مربوط به دارو بوده و دانشجویان نیز حضور پرشوری در این کنگره داشتند به طوری که حدود ۶۰ درصد مقالات ارائه شده در این کنگره مربوط به دانشجویان بود.
اجرای پانلهای تخصصی در حوزه فناوریهای نوین در ایمنی غذا و دارو، بررسی چالشهای این حوزه و نیز سخنرانی اساتید مختلف از جمله برنامههای این کنگره دو روزه در ۲۶ و ۲۷ مهرماه بود.