نخستین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو در ارومیه آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دبیر علمی این کنگره گفت: در مدت ۲روز برگزاری ۴۷۳ پژوهشگر ومحقق از دانشگاهها ومراکز تحقیقاتی کشور مقالات خود را در بخشهای مختلف نانو فناوور و زیست فناور در ایمنی غذا، تغذیه و بهداشت عمومی، سم شناسی و بررسی ایمنی ترکیبات دارویی، فناوری پیشرفته در بسته بندی ونکهداری مواد غذایی و کاربردهای نوین ترکیبات زیست فعال در تولید غذا و دارو ارائه خواهند کرد.
آقای دلیر راد افزود ۵۰ مقاله بصورت سخنرانی و بقیه بصورت پوستر با هدف ارتقا امنیت غذایی و دارویی با توجه به اهمیت آن در زندگی بشر ارائه خواهند شد.
۱۸ شرکت دانش بنیان در بخش تولید محصولات غذایی و دارویی جدیدترین محصولات خود را در حاشیه این کنگره در معرض دید قرار داده اند.
نخستین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو فردا عصر با معرفی آثار برتر وتقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.