معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: کشورمان ظرفیت بالایی در حوزه طب سنتی دارد و برای اینکه مردم بتوانند از خدمات طب سنتی باکیفیت و نظاممند استفاده کنند، باید نظارتهای دقیق بر ارائهدهندگان خدمات طب سنتی و تولیدکنندگان این قبیل داروها، صورت گیرد.
بر اساس این گزارش داود منظور، صبح امروز سهشنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۲ در بیست و پنجمین نشست بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس بررسیهای کارشناسی و با توجه به ظرفیتهای طب سنتی، دولت به دنبال ادغام خدمات طب سنتی در نظام طب نوین است تا مردم بتوانند از ظرفیتهای این طب هم در بخش دارویی و هم در بخش نظام تشخیص، استفاده کنند.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم بهرهگیری از شیوهها و راهکارهای مختلفی که در چارچوب بررسی مطالعات کارشناسی منجر به خدماتدهی بهتر به مردم میشوند، گفت: موضوع استفاده از طب سنتی در نظام بهداشت و درمان کشور، جزو سیاستهای کلی نظام سلامت نیز هست.
تأمین مالی اورژانس با شیوههای غیرتورمی
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن تأکید بر لزوم تقویت اورژانس به عنوان یکی از اولویتهای دولت، گفت: دولت مخالف تأمین مالی اورژانس با شیوههای تورمی است و حکم نمایندگان مبنی بر اختصاص یک درصد درآمد حاصل از فروش خودرو و موتورسیکلت برای خرید آمبولانس، منجر به از بین رفتن آرامش بازار و افزایش هزینه برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان میشود.
داود منظور گفت: دولت با توسعه اورژانس موافق است و به دنبال تکمیل و توسعه همه انواع اورژانس است؛ اما حکم نمایندگان برای اختصاص یک درصد درآمد حاصل از فروش خودرو و موتورسیکلت برای خرید آمبولانس، منجر به افزایش هزینهها میشود.
دکتر منظور با اشاره به ضرورت توجه به تنظیم احکام متناسب با جمیع جهات بهویژه در نظر گرفتن هزینهها بر مصرفکنندگان، افزود: این حکم نمایندگان، حدود پنج هزار میلیارد تومان به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان هزینه تحمیل میکند که دولت با آن مخالف است.