حافظان نخبه قرآنی که نقش راهبری و مشاوره در زمینه ترویج فرهنگ قرآن دارند، میهمان سازمان دارالقران کشور شدند.
در این نشست رمضانی کارشناس دبیرخانه ملی حفظ قرآن از تدوین برنامهای سه بخشی برای ترغیب و تشویق عموم جامعه به تدبر، انس و حفظ موضوعی قرآن خبر داد.
وی گفت: برنامه حفظ موضوعی قران کریم برای عموم جامعه در سه بخش طراحی شده است که با زبان هنر بتواند مسیر ترغیب، تشویق و جاری شدن قرآن در بطن زندگی انسان را میسر کند.
کارشناس دبیرخانه ملی حفظ قرآن ادامه داد: تولید فیلم، سریال، رمان و استفاده از آیات قرآنی منطبق با شرایط موجود جامعه همچون موضوع زنان هم در این طرح دیده شده است.
رمضانی بخش کنشهای اجتماعی را از دغدغههای حافظان دانست و بر جریان سازی قرآن در زندگی مردم و هویت اجتماعی حافظان تاکید کرد.
وی اضافه کرد: در این طرح برای دعوت از کل جامعه، قوانینی همچون لحن و ترتیل خوانی برداشته شده است و تلاش میشود دریافت مدرک معادل برای عموم جامعه هم از سازمان دارالقران کریم میسر شود.
همچنین بحرالعلوم دبیر ستاد ملی قران کریم در این نشست هدف از برگزاری آن را تعامل میان حفاظ و مسئولان ستاد ملی حفظ قرآن کریم دانست که میتواند بستر مناسبی برای ایفای نقش در تربیت حفاظ باشد.
وی به تربیت کنشگران و حافظان متعهد اشاره کرد و گفت: در نهایت تربیت و پرورش حافظان قرآنی مسئولیت پذیر و متعهد با همت حافظانی محقق میشود که فارغ از حمایتهای دولتی، به نشر این آیات تعهد داشته باشند.
دبیر ستاد ملی قرآن کریم افزود: تکمیل نرم افزار ثبت حفاظ با هدف شفاف سازی آمار حافظان قرآن کریم میتواند مسئله نداشتن آمار قابل ارائهای از حافظان کشور را حل کند.
بحرالعلوم ادامه داد: اجرای برنامه سی شب سی آیه در اسفند سال جاری و فروردین ۱۴۰۳ یکی از برنامههای اجرایی است که مفاهیم قرآنی را با دغدغههای جامعه منطبق میکند.
در دومین نشست حافظان کشور در سازمان دارالقران کریم با طرح تجارب و ایدههای جذاب و دغدغههای اساتید و انتقال آن به نسلهای جوان جامعه، مقرر شد تا پایان سال با هدف ارائه جامعه آماری مناسب از حافظان یک جزء، چند جزء و حافظان کل قران اجرا شود.