غذاهای محلی مانند زبان و رسانه عمل می کنند و ابزار مهمی برای ارتباطات و تفاهم اجتماعی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در تعریف یونسکو برای غذا آمده است: غذا همه چیز ما و گسترش احساس ملی و قومی، تاریخی، شخصی، منطقهای و خاطرهای در قالب مادر و مادربزرگ است.
غذا نمادی است برای آداب، سـنتها و روابطی که بین افراد جامعـه حکم فرماست.
غذاهای محلی ایران هر کدام دارای خاصیتی است و به اندازه تنوع قومیتها، تنوع دارد و می تواند باعث جذب گردشگر شود.
غذاهای محلی مانند زبان و رسانه عمل می کنند و ابزار مهمی برای ارتباطات و تفاهم اجتماعی است.
۲۴ مهر روز جهانی غذاست.
زهرا شعبانی، گزارش می دهد: