مقاله دکتر محمدرضا اکبرپور استاد دانشگاه مراغه در مجله بین المللی Progress in Materials Science منتشر شد.
وی اضافه کرد: این مقاله یک بررسی جامع و انتقادی از آخرین تحقیقات علمی مرتبط با تولید، پارامترهای موثر و استراتژیهای مورد استفاده برای اصلاح فصل مشترک مس و SiC در این کامپوزیتها است و جنبههای جامع مربوط به ریزساختار را نیز ارائه می کند.
به گفته رئیس دانشگاه مراغه، امروزه به دلیل نیاز به طراحی دقیق در صنایع بسته بندی الکترونیکی، رله های مکانیکی، الکترودهای جوشکاری، کنتاکت های الکتریکی، سوئیچ ها و قطع کننده های مدار، تقاضا برای تولید مواد پیشرفته مانند کامپوزیت های زمینه مس تقویت شده با ذرات سیلیکون کاربید (Cu-SiC) در حال افزایش است.
زادشکوریان افزود: کامپوزیتهای Cu-SiC از طریق ترکیب رسانایی حرارتی و الکتریکی عالی با استحکام مکانیکی بالا ، قالبپذیری و هزینه تولید پایین این نیاز را برآورده می کنند.
وی ادامه داد: در دو دهه اخیر، تحقیقات گسترده در مورد اثرات تقویت کننده SiC بر خواص مکانیکی، تریبولوژیکی، حرارتی و الکتریکی مس انجام یافته است؛ این مقاله یک بررسی جامع و انتقادی از آخرین تحقیقات علمی مرتبط با تولید، پارامترهای موثر و استراتژیهای مورد استفاده برای اصلاح فصل مشترک مس و SiC در این کامپوزیتها است و جنبههای جامع مربوط به ریزساختار را نیز ارائه می کند.