مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: افزون بر سه هزار و 150 تن محصول پیاز گواهی شده در شهرستان کوار تولید شد.
وی افزود: سالانه در این شهرستان بالغ بر 1000 هکتار سطح زیر کشت محصول پیاز با تولید تقریبی 70 هزار تن روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.
جوکار با بیان اینکه ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی از اولویتهای جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: اخذ گواهی محصول گواهی شده با استفاده از روشهای مبارزه تلفیقی با آفات، بیماریها، استفاده از کودهای بیولوژیک و اقلام غیر شیمیایی در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرار دارد.
وی بیان کرد: تولید محصول استاندارد و گواهی شده با کیفیت مطلوب افزایش صادرات محصولات کشاورزی در بازارهای خارجی را به دنبال دارد.