مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۴ میلیون و ۸۱۷ هزار قطعه جوجه ریزی با نظارت دامپزشکی در مرغداریهای صنعتی استان انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ حاج کاظمی بابیان اینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی آغاز میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد، گفت: گوشت سفید به عنوان یک فرآورده پروتئینی پر مصرف در سبد کالای خانوارها بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند نظارت مستمر به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از ورود خسارات اقتصادی به فعالان این بخش است.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: تمام مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداریها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بستهبندی شده تازه و منجمد در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی انجام میشود.
وی افزود: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران سبب ممانعت از بروز و شیوع بیماریهای فراگیر و یا بیماریهایی با مرگ و میر بالا در سطح مرغداریها میشود و زمینه ارتقای سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
حاج کاظمی گفت: مرغداران باید توصیههای بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی را رعایت کنند و در صورت مواجهه با بیماریهای واگیر و یا تلفات بالا در سطح مرغداری برای جلوگیری از شیوع بیماریها مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوط جهت بررسی و رسیدگی اطلاع دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد:مرغداران با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در تمامی مراحل پرورش اعم از شستشو و بهینه سازی مرغداری، خرید جوجه، حمل و نقل، واکسیناسیون، درمان به موقع و استفاده از داروها با نظر و مشورت دامپزشکان، سلامت گله خود را تضمین کنند.