با همکاری دادگستری و آموزش و پرورش؛
دانشآموزان درباره آسیبهای اعتیاد آگاه میشوند
آموزشوپرورش و دادگستری استان بوشهر با امضای تفاهمنامهای تصمیم دارند تا هم برای پیشگیری، دانشآموزان را درباره آسیبهای اعتیاد آگاه کنند و هم از دانشآموزان آسیب دیده و خانواده از اعتیاد حمایت کنند.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ در نشست مشترک هماهنگی طرحهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزشوپرورش و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر، این دو دستگاه با امضای تفاهمنامهای، قرار است دانشآموزان و خانوادههای آنان را از آسیبهای اعتیاد آگاه کنند و هم اگر دانشآموزی خود یا یکی از اعضای خانوادهاش درگیر اعتیاد شده از آن حمایتهای گوناگونی کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر پس از این نشست به خبرنگار صداوسیما گفت: یکی از وظایف قوه قضاییه پیشگیری از رخ دادن جرم است که یکی از جوامع هدف مهم ما دانشآموزان هستند و باید برای پیشگیری از خشونت علیه دانشآموزان یا بهدست آنان و خانواده و پیشگیری از اعتیاد دانشآموزان و دانشجویان کارهای اثرگذاری کرد.
مجید آرامی با اشاره به اینکه این طرح از ۲۹ شهریور در استان بوشهر با همکاری آموزشوپرورش عملیاتی شده، افزود: برای شناسایی آسیبهای اجتماعی دانشآموزی و خانواده آنان در بخش مواد مخدر با همکاری مشاوران، خدماتی برای آگاه سازی، پیشگیری، اصلاح و بازپروری انجام خواهیم داد.
او اضافه کرد: همچنین محیطهای پیرامون مدارس را با همکاری نیروی انتظامی از فروشندگان مواد مخدر پاکسازی و ایمن سازی خواهیم کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر همچنین بیان کرد: قاضیان دادگستری به مدرسهها خواهند رفت برای آشنایی دانشآموزان با حقوق قانونی و اجتماعی خود تا بتوانند از راهحلها و حمایتهای قانونی بهرهمند شوند؛ که در این زمینه هم آگاهسازی و هم فرهنگسازی انجام میشود.
مدیرکل آموزشوپرورش استان بوشهر هم به خبرنگار صداوسیما گفت: این تفاهمنامه برای استفاده از ظرفیتهای آموزشوپرورش و دادگستری برای مصون نگهداشتن دانشآموزان از آسیبهای مواد مخدر است که این آسیب و دیگر آسیبها پس از همهگیری کرونا در میان دانشآموزان بیشتر شده است.
علی موحدی افزود: توانمندسازی مربیان و مشاوران با راهنمایی دادگستری و برگزاری کارگاه آموزشی برای دانشآموزان و خانواده آنان درباره آسیبهای نوپدید از اهداف این طرح ا ست.
او ادامه داد: اگر این آموزشها داده نشود دانشآموز و خانواده درگیر آسیب میشوند و درمان آنان سخت میشود.
موحدی درباره زمانهای این آموزشها هم گفت: برنامهریزی شده که از ساعتهای ویژه تفکر و سبک زندگی، آمادگی دفاعی و زنگهای پرورشی و همگانی و همچنین اجتماعات دانشآموزان با بهرهگیری از انجمن اولیا برای این آموزشها استفاده کرد.