مدیر اداره دامپزشکی اشکذر، از پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت موازین و نکات بهداشتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، نیک بین گفت: در راستای انجام نظارتهای بهداشتی بر واحدهای عرضه کننده فراوردههای خام دامی در سطح شهرستان و بازدیدهای انجام گرفته توسط بازرسان اداره دامپزشکی از واحدهای عرضه کننده فراوردههای خام دامی، یک واحد از قصابیهای شهرستان به دلیل عرضه گوشت غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و عدم توجه به اخطارهای بازرسان مواد خام دامی و همچنین در پی دریافت شکایت مردمی در خصوص عرضه گوشت غیر بهداشتی، متصدی واحد مربوطه به مراجع قضایی معرفی و واحد متخلف مذکور پلمب شد.
وی در ادامه گفت: به همه مراکز عرضه گوشت در شهرستان اطلاع داده شده که هرگونه ذبح دام باید با نظارت بازرسان دامپزشکی و در کشتارگاه مجاز انجام شود و همچنین لاشه باید به وسیله خودروهای یخچال دار جابجا شود.
مدیر اداره دامپزشکی اشکذر، همچنین تاریخ انقضای گوشت دام سبک را ۳ روز و دام سنگین را ۵ روز پس از تاریخ خروج از پیش سردگذاری اعلام کرد.
وی در پایان عنوان کرد: توصیه ما به مردم این است که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمایند و در هنگام خرید به برچسب و مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب رابه منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس با شماره ارتباطات مردمی (سامانه ۱۵۱۲) به اداره کل دامپزشکی استان یزد گزارش کنند.