مقوله حضور اجتماعی زنان و نقشآفرینی این قشر در عرصههای مختلف جامعه یکی از مهمترین مسائل در جوامع و فرهنگهای مختلف بوده و هست.
خزعلی افزود: در بخش ساختاری پس از هشت سال محجوریت جامعه زنان در تصمیمگیریها، احیای دوباره ساختار پست مشاوران زنان و خانواده در دستگاهها که همطراز با معاون وزیر و مدیرکل است گام کوچکی نبوده و انتصاب زنانی در شوراهای عالی تصمیمگیری و تصمیمسازی رئیس جمهور امری مبارک بوده است.
وی مطالبات، مکاتبات، اقدامات و همافزاییهای پی در پی حقوقی با مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه، شورای عالی انقلاب فرهنگی یا دیدار با علمارا دلیلی بر تسهیل زمینه حضور اجتماعی زنان میداند و معتقد است که احیای ستاد ملی زنان و خانواده و برگزاری جلسات با حضور رئیس جمهور از دیگر اقدامات ساختاری هویتبخش به جامعه زنان است.
به گفته معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در دو سال گذشته در فضای عمومی با رویکرد اقتصادی صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار تشکیل شد و اشتغالزایی در ۱۵ استان مبتنی بر یک برنامه مدون و عملیاتی نیز به عنوان اقدامی با هدف پیوند حضور زن در خانه و اجتماع انجام شده و به طور کلی این اقدامات به منظور تسهیل حضور زن به عنوان یک عنصر مؤثر اقتصادی در عرصه اجتماع صورت گرفته است.
خزعلی موارد بسیار دیگری که در ۲سال گذشته معاونت امورزنان و خانواده ریاست جمهوری با هدف مأموریتهای خود انجام داد، در فعالیتهای اجتماعی بانوان مؤثر میداند که از جمله این فعالیتها، حمایت از نخبگان و فعالان اجتماعی بوده است.