در راستای فرهنگسازی برای مصرف غذاهایی که با ماهی پخت میشوند، جشنوارهای با عنوان طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در همدان برگزار شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در همدان هشت و نیم کیلوگرم است، گفت: طبق نقشه راه شیلات این استان با اجرای این برنامهها سرانه مصرف آبزیان استان از حدود هشت کیلوگرم فعلی به مرز ۱۲ کیلوگرم تا پایان برنامه هفتم افزایش خواهد یافت.
رضا بهراملو افزود : هم اکنون میزان تولید ماهی در استان همدان حدود ۷ هزار تن در سال است .