مدیر جهاد کشاورزی گتوند: باهدف افزایش تولید گوشت قرمز، کارگاه آموزشی پرواربندی بره و بزغاله در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، علی اکبر مریدی گفت: کارگاه آموزشی پرواربندی بره و بزغاله در گتوند با حضور ۲۰ نفر از دامداران و بهره برداران این حوزه برگزار شد.
وی افزود: در این دوره اموزشی یک روزه درخصوص اهمیت استفاده از جیره مناسب دام و پرواربندی جهت رشد و افزایش وزن روزانه دامها و همچنین افزایش تولید گوشت قرمز مسائلی مطرح شد.
مریدیادامه داد در پایان این کارگاه آموزشی که در روستای کیارس این شهرستان برگزار شد و به سوالات فراگیران پاسخ داده شد.