برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور در تاکستانهای سردشت آغاز و تا اواخر مهر ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سردشت یکی از قطبهای مهم تولید انگور سیاه (رهشه) در آذربایجانغربی و غرب کشور است و با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی کاملا ارگانیک به دست میآید.
حدود هشت هزار هکتار باغات انگور سیاه در سردشت وجود دارد که از این میزان ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار بارور است.
انگور سیاه سَردَشت ۸ رقم مختلف دارد و مهمترین آن شامل رقم «طایفی»، «سه رقوله»، «مام برایم» و «انگوت» است.