مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر از ورود گیاه گوجی بری به عرصه کشاورزی آذربایجان شرقی و این شهرستان خبر داد.
وی تاکید کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی به خاطر وضعیت خشکسالی در اهر ضروری بوده و با توجه به لزوم تغییر الگوی کشت در منطقه و تولید گیاهانی با نیاز آبی پایین تولید محصولاتی، چون گوجه بری که کم آب بر هستند جزو اولویتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر است.
نجفی خاطرنشان کرد: این مزرعه کشت گوجه بری با مساحت سه هکتار توسعه یافته و سازگاری خوبی با منطقه اهر دارد این گیاه کاملا مقاوم به سرمازدگی بوده و بوتههایش در زمستان هیچ تاثیری از سرمای هوا نمیگیرند و با وجود اینکه این مزرعه مجهز به سیستم آبیاری قطرهای است، ولی باز هم نیاز آبی آن بسیار کم است.
وی با بیان اینکه توسعه کشت زعفران در بیش از ۳۰ هکتار و تولید نعناع فلفلی، اسطوخودوس و رزماری نیز به عنوان گیاهان دارویی در اهر انجام میگیرد ادامه داد: محصول گوجه بری در سطح چهار هکتار در اهر تولید میشود که سه هکتار آن در این مزرعه و باقی به صورت پراکنده هستند.