رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول: برای اجرای طرحهای مختلف بهداشتی در این شهرستان با مشکلات متعددی روبرو هستیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، علیرضا خسروپناه گفت: طرحهای بهداشتی متعددی در شهر دزفول تعریف و برای بسیاری از آنها اعتبار لازم نیز دریافت شده است، ولی با وجود مکاتبه و نشستهای فراوان برای سرعت بخشی به صدور پروانه برای آنها، همه این طرحها قفل هستند.
وی با انتقاد از طولانی شدن صدور پروانههای لازم برای اجرای این طرحها، ادامه داد: بروکراسی اداری در شهرداری دزفول به قدری زیاد است که وزارت بهداشت در نامهای اعلام کرده که اگر کارهای اجرایی این طرحها در ۲ هفته در شهرستان فراهم نشود، نسبت به حذف طرحها از ردیف اعتباری اقدام میکند.
خسروپناه با بیان اینکه ۱۳ طرح در مناطق روستایی و حاشیهای شهر دزفول تعریف شده و آماده بهره برداری هستند، ادامه داد: رسیدن به استانداردهای بهداشتی نیاز به مشارکت جدی مدیریت شهری برای گره گشایی از طرحهای دانشگاه علوم پزشکی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول میگوید: با وجود پیگیریهای فراوان تاکنون گره طرحهای در دستور کار این دانشگاه باز نشده است.
وی با اشاره به اینکه مرکز شماره یک دزفول به دلیل صادر نشدن پروانه ۲ ماه است که تنها ۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: داروخانه بیمارستان گنجویان، پانسیون پرستاری، دانشکده پزشکی و ساختمان بهورزی از دیگر طرحهای دانشگاه علوم پزشکی هستند که تاکنون برای آنها موفق به گرفتن پروانه از شهرداری نشدهایم.
خسروپناه میگوید: پارکینگ بیمارستان یازهرا (س) دزفول در ۱۱ طبقه شامل ۲ طبقه تجاری و ۹ طبقه پارکینگ با گنجایش ۴۰۰ خودرو طراحی شده و آماده واگذاری به بخش خصوصی است.
وی گفت: برای ساخت پارکینگ بیمارستان یازهرا (س) یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که با توجه به طراحی ۲ طبقه تجاری استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ساخت این پارکینگ فراهم است.
به گفته خسروپناه؛ نیمی از ظرفیت این پارکینگ برای کارکنان بیمارستان و نیمی برای مراجعه کنندگان در نظر گرفته شده است که پیش بینی میشود این پارکینگ همه نیاز مراجع کنندگان به این مرکز را پاسخگو باشد.