رئيس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه سالانه ۲۵ هزارتن گوشت قرمز در قم تولید میشود، گفت: ۱۰ هزار تن از این میزان به استان ها و شهرهای دیگر ارسال می شود.
وی افزود: قم به واسطه داشتن مجتمع دامشهر به یکی از باراندازهای مهم کشور در عرصه تولید و عرضه گوشت قرمز در کشور تبدیل شدهاست.
حاجی رضا ادامه داد: استان قم همچنین با تولید سالانه ۱۳۰ میلیون تن تخممرغ دومین استان در تولید این ماده پروتیئنی است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزی افزود: همچنین سالانه ۱۴۰ هزار تن شیر و ۳۵ هزار تن مرغ در تولید میشود که نشان میدهد قم در حوزه دام استان مهمی در کشور است.
وی بیان داشت: سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از عرصههای زارعی استان قم تولید میشود.