کلاهبرداران فضای مجازی بیشتر کلاه اصفهانی ها را برداشتند .
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی افزود: ۶۲درصد پروندهها مربوط به برداشتهای غیر مجاز از حسابهای بانکی است.
مرتضوی با بیان اینکه کلاهبرداریهای اینترنتی در ۶ ماهه سال افزایش ۵۴ درصدی داشته ادامه داد:یکی از عمدهترین دلایل وقوع برداشتهای غیر مجاز از حسابهای بانکی ارسال پیامهای آلوده در قالب سهام عدالت و یا ابلاغیه دادگستری به گوشی تلفن شهروندان است.
وی ادامه داد: شهروندانی که این دسته از پیامکها را دریافت میکنند با وارد شدن به لینک ارسالی یک بدافزار وارد گوشی آنان میشود و حساب آنان هک میشود.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه کلاهبرداریهای اینترنتی با ترفند فروش اجناس انجام میشود گفت: بیشترین افرادی که در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار میشوند خانمهایی هستند که در فضای مجازی به دنبال تهیه پوشاک، وسایل منزل و لوازم آرایشی و بهداشتی هستند.
وی با تاکید بر اینکه سکوهای تبلیغاتی مانند دیوار، شیپور درگاه تبلیغاتی هستند و با فروشگاههای اینترنتی متفاوتند گفت: شهروندان نباید به هر تبلیغی اعتماد کرده و قبل از رؤیت کالا به حساب بانکی افراد پول واریز کنند.
سرهنگ مرتضوی با بیان اینکه برخی شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام را با فروشگاههای اینترنتی اشتباه گرفته و با خرید از این شبکهها در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار میشوند بیان کرد: فروشگاههای اینترنتی تارنمای ثابت و مشخصی دارند و دارای شماره تلفن، آدرس و اطلاعات هویتی واقعی و مجوزهای قانونی و معتبر هستند.