کارشناس رسانه در گفتگوی خبر رسانه شبکه خبر گفت: آموزههای مجموعههای پلیسی دادن امنیت به روان جامعه است.
وی درباره کیفیت این مجموعهها گفت: کیفیت مجموعههای پلیسی مواج است، بعضیها خیلی ضعیف هستند و بعضیها هم موفق بودند، بعضی از این مجموعهها خوش کیفیت بودند بعضی قسمتها خوب بود بعضی از قسمتها ضعیف و عمدتا فراز و نشیب دارند.
وی افزود: مجموعههای پلیسی و تولیدات از دهه ۸۰ به این طرف تکنیک شان جهش پیدا کرده در مقایسه با دهه ۶۰ و ۷۰.
این منتقد و کارشناس رسانه درباره ویژگیهای مجموعههای تلویزیونی گفت: مهمترین اصل در درام جذابیت است، مخاطب در سریال پلیسی دنبال بزهکار و تبهکار است که هدف پلیس است. هرچقدر بزهکار قوی تر، دور از دسترس و شکست ناپذیرتر باشد، قدرت پلسس و مبارزه پلیس هم بهای بیشتری پیدا میکند نزد تماشاچی و مخاطب. مقابله با یک حریف ضعیف و ناتوان، مقابلهای چندان لذت بخش نیست. سریال پلبسی موفق است که شخصیت منفی اش شخصیت خوب پرداخته شده و خوب تراشیده شده باشد.
وی درباره صحنههای خشن و اکشن هم گفت: ذات فیلمهای پلیس است. بیننده به این انگیزه این مجموعهها را تماشا میکندکه صحنههای اکشن داشته باشد، در گذشته این سریالها واقعیتر بودند، ولی الان تصنعی هستند.
وی افزود: رفتن به سراغ پروندههای واقعی باعث جذابیت بیشتر میشود، ولی ذات هنر تخیل و رویاپردازی است، واقعیت به جای خودش خیلی درس عبرت میدهدو از نظر اخلاقی میتواند آموزههای خوبی داشته باشد، ولی اکثریت بیندگان به خاطر اکشن و جذابیتها دنبال این سریالها هستند.
وی افزود: از نظر من سریال «خواب و بیدار» مهدی وخیم زاده، جز بهترین سریالها بود هم به لحاظ شخصیت که خیلی تکرارناپذیر بودند و تکراری نبودن در دوره خودشان و هم به لحاظ ریتم و قاب بندی و تدوین.