کارشناس اداره کل هواشناسی همدان از فعالیت یک موج ناپایدار در این استان از بعدازظهر امروز سه شنبه تا پایان هفته جاری خبر داد.
او با اشاره به اینکه در ساعتهای بعد از ظهر سرعت وزش باد افزایش مییابد، افزود: احتمال رگبار باران در ساعاتی از روز پنجشنبه بیشتر خواهد بود.
کارشناس ادارهکل هواشناسی همدان گفت: آسمان استان همدان از روز جمعه تا اواسط هفته آینده عمدتا ابری پیش بینی میشود و دمای کمینه نیز تا پنج درجه سانتی گراد کاهش مییابد.
محمدحسن باقری شکیب افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تویسرکان با ۳۲ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و قهاوند با ۶ درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین شهرهای استان بودند.
او تصریح کرد: کمینه در مدت یاد شده دمای هوای همدان ۹ درجه سانتیگراد بالای صفر و بیشینه هوای این شهر نیز ۲۶ درجه سانتیگراد بالای صفر به ثبت رسیده است.