برداشت دانههای طلایی آلو از سطح ۲ هزار هکتار از باغات آلوی استان همدان آغاز شده است و تا یک ماه ادامه دارد.
با توجه به تولید ۵/۱۲ تن محصول در هر هکتار سالانه ۲۰ هزار تن آلو در سطح باغات استان تولید و برداشت میشود.
برداشت آلو بخارار هر ساله از اواخر شهریور ماه آغاز میشود و تا پایان مهرماه ادامه مییابد، امسال با توجه به برگزاری دورههای آموزشی در مزرعه، آموزش کشاورزان در خصوص نحوه و زمان مبارزه با آفات، تغذیه مناسب، آبیاری به موقع و هرس مناسب سبب افزایش عملکرد در واحد سطح شده است.
آلوی برداشت شده به روش های مختلف از جمله جوشی و تیزآبی - آفتابی فرآوری و برای مصرف به شهرستانهای همجوار و سایر استانهای کشور صادر میشود.
از آلو بخارا برای تهیه خورشت آلو، خورشت قیمه، آبگوشت و انواع سوپها به عنوان طعم دهنده که حاوی ویتامین A و E میباشد استفاده میشود.