رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: رویکرد مهم این کارگروه در تولید و عرضه البسه مورد نیاز بانوان بر اساس نیاز جامعه و بهره گیری از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است.
وی رویکرد ایجابی را در حوزه حجاب و عفاف حائز اهمیت دانست و با اشاره به تغییر رویه برگزاری جشنواره مد و لباس، برگزاری دوره دوزادهم این جشنواره در آینده را فرصتی مناسب برای صاحبان ایده در حوزه مد و لباس عنوان کرد.
او برگزاری کارگاههای تخصصی را از مهمترین برنامههای کارگره ساماندهی مد و لباس اعلام کرد و از استان اردبیل به عنوان استان پیشتاز در برگزاری این کارگاهها نام برد.
رضا قاسمیان معاون امنیتی و سیاسی و اجتماعی استانداری اردبیل هم در این جلسه، برگزاری جشنوارهها و رویدادهای مختلف در این حوزه را برای ارایه الگوی مناسب مد و لباس به نسل جوان موثر دانست و برنامهریزی برای جلب هنرمندان و طراحان و فعالین صنعت مد و لباس جهت تولید البسه متناسب با نیاز جامعه را خواستار شد.
امیر رجبی مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: این استان تاکنون شاهد برگزاری چهار جشنواره مد و لباس ایرانی و اسلامی و نمایشگاه حجاب و عفاف بوده است.
وی افزود: کارگاه تخصصی مد و لباس با حضور اساتید برجسته کشوری در راستای برنامههای جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در اردبیل برگزار خواهد شد و در این کارگاه، ۸۰ طراح و هنرمند حوزه مد و لباس شرکت خواهند داشت.