مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: ۶ هزار و ۳۲۸ بازرسی از واحدهای صنفی این استان در نیمه نخست امسال انجام شد.
او افزود: ۱۸۹ تیم بازرسی نیز در مدت یاد شده در قالب طرح ویژه مهار تورم از یک هزار و ۵۰۷ واحد بازرسی کردند که ۵۷۳ واحد متخلف شناسایی شدند.
این مسئول تصریح کرد: طرح ویژه محرم نیز با مشارکت ۲۹ تیم در ۳۲۰ بازرسی و شناسایی ۱۱۴ واحد متخلف به سرانجام رسید.
یونسی گفت: طرح ویژه اربعین حسینی نیز در سال جاری با مشارکت ۲۸ تیم اجرایی شد که در این طرح هم ۶۸ واحد متخلف شناسایی شدند.
او افزود: به دنبال بازگشایی مدارس ۴۰۴ مورد بازرسی از واحدهای عرضه نوشت افزار و دیگر واحدهای مرتبط توسط ۶۲ تیم انجام شد که در این طرح نیز ۱۲۶ واحد متخلف نقره داغ شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با بیان اینکه نانواییها در این مدت زیر ذره بین بازرسان ما و دستگاههای نظارتی قرار داشتند، گفت: بازرسی از ۲۷۳ واحد نانوایی توسط ۳۱ تیم انجام شد که نتیجه این بازرسیها شناسایی ۱۴۳ واحد متخلف بود.
یونسی گفت: دایره اجرای احکام تعزیرات در این مدت در حوزه کالا و خدمات اقدام به جریمه ۴۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان کرد و همچنین در حوزه قاچاق کالا و ارز ۴۳۸ میلیارد ریال و بهداشت و درمان ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی برای متخلفان جریمه صادر شد.
او افزود: شمار پرونده تخلف تشکیل شده در حوزه کالا و خدمات پنج هزار و ۷۲۷ پرونده، قاچاق کالا و ارز ۳۳۶ پرونده و بهداشت و درمان ۴۳۵ پرونده بوده است که ۱۰۰ درصد این پروندهها مختومه شدند.
این مسئول گفت: میانگین رسیدگی به پرونده در حوزه کالا و خدمات و بهداشت و درمان از یک هفته تا ۱۰ روز و در حوزه قاچاق کالا و ارز کمتر از یک ماه است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان تصریح کرد: ۸۰ درصد پروندههای تشکیل شده در حوزه بهداشت درمان مربوط به عرضه کالاهای تاریخ مصرف گذشته و فاسد است که شامل تخم مرغ، گوشت، کنسرویجات تاریخ مصرف گذشته بوده که در محل نابود شده است.
یونسی با قدردانی از همکاری دستگاههای نظارتی همدان با وجود کمبود نیرو در حوزه بازرسی از بازار، افزود: به منظور اجرای طرح انتزاع ۳۰ درصد نیروهای بازرسی از صنعت معدن و تجارت با هدف انتقال تجربیات به جهاد کشاورزی منتقل شدند و بعد از ۲ سال این نیروها به سازمانهای تابعه خود بازگشتند.