کتاب جهاد جبههسازی به قلم حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه و تحقیق و تدوین محمدحسین علیجانزاده توسط نشر معارف منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، موضوع کتاب، مبنای جهاد جبههسازی و کار تشکیلاتی و در عین حال شناخت عرصه و زمین این جهاد (که همان عرصه دشمنشناسی است) با ابزارهایی همانند جنگ شناختی و جنگ رسانهای است.
از مهمترین مؤلفههای این جبههسازی داشتن تقوا و عزم و اراده در برابر هجومهای فکری و روحی شیطان و ایادی انسی آن است. از مهمترین ویژگیهای این اثر تعریف عرصه جهاد به سه رویکر جهاد بینشی و منشی و کنشی است. جهاد بینشی به مؤلفههای معرفتی انسان میپردازد و جهاد منشی به مؤلفههای رفتاری یک مبارز در عرصه جهاد و همچنین جهاد کنشی به نحوه صف کشی در مقابل جبهه باطل میپردازد.
نقشه کلی کتاب در سه بخش و هر بخش به دو فصل تقسیم شده است. بخش اول به ضرورت زندگی جهادی میپردازد که در فصل اول آن به زندگی جهادی از منظر قرآن و سیره اهل بیت (ع) و فصل دوم آن نیز به سه گونه زندگی جهادی (بینشی، منشی، کنشی) پرداخته است.
در بخش دوم به موضوع جنگ شناختی میپردازد که در فصل اول آن به هویت جنگ شناختی و در فصل دوم به فرآیند جنگ شناختی میپردازد. موضوع بخش سوم جبههسازی است که در فصل اول به مولفههای معنوی جبههسازی و درفصل دوم به برخی از اصول جبههسازی پرداخته است.