برداشت دانههای طلایی آلو از ۲ هزار هکتار از باغهای آلوی استان همدان آغاز شده و تا یک ماه ادامه دارد.
با توجه به تولید ۵/۱۲ تن محصول در هر هکتارسالانه ۲۰ هزار تن آلو در باغهای استان همدان تولید و برداشت میشود.
برداشت آلو بخارار هر ساله از اواخر شهریور ماه آغاز میشود و تا پایان مهرماه ادامه مییابد.
امسال با توجه به برگزاری دورههای آموزشی در مزرعه با آموزش کشاورزان در خصوص نحوه و زمان مبارزه با آفات، تغذیه مناسب، آبیاری به موقع و هرس مناسب سبب افزایش عملکرد در واحد سطح شده است.
آلوی برداشت شده به طرق مختلف از جمله جوشی و تیزآبی - آفتابی فرآوری میشود و جهت مصرف به شهرستانهای همجوار و سایر استانهای کشور صادر میشود.
از آلو بخارا برای تهیه خورشت آلو، خورشت قیمه، آبگوشت و انواع سوپها بعنوان طعم دهنده که حاوی ویتامین A و E میباشد استفاده میشود.