جهانی اندیشی و دفاع از مظلوم از ویژگی های یک دانش آموز براساس سند تحول بنیادین است.
سردار باستان افزود: جهاد تبیین بعنوان یک فریضه واجب جهت روشنگری و شناساندن شاخص های افول وجنایت آمریکا می تواند در دستور کار مدارس قرار گیرد.
وی در ادامه گفت: در سند تحول بنیادین بر تربیت نسل تمدن ساز تاکید شده وانتظار و مهدویت از جمله مولفه های اصلی است که بسیار به ان تاکید شده است.
مسئول بسیج دانش آموزی کشور همچنین گفت:فضای مجازی امروز بعنوان یک ابزار و فرصت نباید مورد غفلت واقع شود و ایجاد موقعیت تربیتی در هر دو فضای واقعی و مجازی صورت گیرد.
سردار باستان افزود: مسئولیت سپاری به دانش آموزان بعنوان یک امر تربیتی مد نظر باشد چنانچه امور مربوط به مدرسه باید به دانش آموزان سپرده شود و کارکرد مدرسه به دست این عزیزان باشد.
وی در بخش دیگری گفت: دشمن امروز درصدد تغییر ذائقه نسل جوان ما بوده و توجه به ذائقه دانش آموزان و نسل جوان باید بعنوان یک مسئله مهم مورد توجه باشد.
مسئول بسیج دانش آموزی کشور در بخش دیگری از سخنانش گفت: در جهت ایجاد ارتباط مستحکم و موثر بین سه رکن تربیتی مسجد،خانه ومدرسه باید تلاش کرد.
سردار باستان افزود:آموزش، تربیت و مهارت سه محور مهم در آموزش و پرورش دانش آموزان است، توجه صِرف به یک محور اسیب بوده وباید به هر سه محور توجه شود تا موجبات توفیق حاصل شود.