اجلاس مدیران ارشد و استانی حوزههای علمیه خواهران کشور به میزبانی اصفهان آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ حدود ۶۰ نفر از مدیران و معاونان ارشد و مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران کشور در این اجلاس سه روزه با حضور در سه کمیسیون شبکه سازی و سازماندهی وآموزش، دانش و مهارت تبلیغ همچنین تعامل و حمایت از تبلیغ و مبلغان و هم اندیشی با یکدیگر درباره استفاده از ظرفیتها و ایجاد زیر ساختهای تبلیغی به گفتگو و تبادل نظر میپردازند.
رئیس شورای سیاست گذاری حوزههای علمیه خواهران در آیین افتتاح این اجلاس با بیان اینکه هویتبخشی به مبلغان از مهمترین وظایف مدیران حوزههای علمیه است گفت: ایجاد زیر ساختهای تبلیغ برای خواهران، ایجاد بانک اطلاعاتی مبلغان و امنیت شغلی، جذب طلبه از ابتدای ورود به حوزه با هدف تربیت مبلغان همچنین ارائه گواهی پس از کسب مهارتهای تبلیغی از دیگر وظایف مدنظر است.
آیتالله مرتضی مقتدایی با تأکید بر اهمیت ساماندهی حوزههای علمیه خواهران گفت: طلاب خواهر آماده برای تلاش و فعالیت در این عرصه هستند و حضور بیش از ۱۰۰ هزار نفر از خواهران که درس طلبگی خواندهاند و آماده تبلیغ هستند، ظرفیتی بزرگ است.
وی تأکید کرد: طلاب باید به مسائل دینی و احکام آشنا باشند و در ادامه از آنها خواسته شود در مسیر تبلیغ از این دانستهها استفاده و آنها را تبلیغ کنند.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان هم در این اجلاس با اشاره به فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه، تبلیغ در نگاه حوزه علمیه باید در مرتبه اول باشدگفت: وجود خواهران طلبه برای پرورش نسل جوان ضروری است، جامعه از خانوادهها تشکیل شده است و تبلیغ از خانواده شروع و در جامعه گسترده میشود.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد تاکید کرد برای طلاب خواهر در همه حوزههای علمیه برنامه ی تبلیغی منظم در نظر گرفته شود تا در کنار فراگیری علوم دینی به کارهای تبلیغی نیز بپردازند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان هم در حاشیه این اجلاس با اشاره به فعالیت ۵۵ حوزه علمیه خواهران در این استان گفت:تاکنون ۲۴ هزار طلبه وارد حوزههای علمیه خواهران شده اند که از این تعداد هشت هزار و ۵۰۰ طلبه دانش آموخته شده اند.
حجت الاسلام احمد عبداللهی نژاد افزود: استان اصفهان با فعالیت سه هزار مبلغ خواهر، بیشترین طلبه مبلغ خواهر را در کشور دارد.
هم اکنون ۶۰ هزار طلبه در ۴۶۷ حوزه علمیه خواهران کشور در سطح ۲ (معادل کارشناسی)، سطح ۳ (معادل کارشناسی ارشد) و سطح ۴ (معادل دکتری) در حال تحصیل هستند و بیش از ۱۰۰ هزار طلبه خواهر هم دانش آموخته شده اند.