۲.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی، امسال در سوادکوه انجام شد
محمدعلی سلیمانی از جوجه ریزی دو میلیون و ۵۴۲ هزار ۷۸۰ قطعهای در مرغداریهای شهرستان سوادکوه خبر داد و گفت: پیش بینی میشود از این تعداد جوجه ریزی، ۶ هزار و ۳۵۷ تن گوشت سفید استحصال و وارد چرخه مصرف شود.
وی با بیان اینکه جوجه ریزی در ۴۳ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد، افزود: با برنامه ریزیهای انجام شده، برای تامین گوشت مرغ هیچ محدودیتی در این شهرستان وجود ندارد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه تصریح کرد: این میزان جوجه ریزی از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون انجام شده است.