نماینده چابهار در مجلس گفت: امیدوارم سازمان شیلات و سازمان های مربوط به وعده خود عمل کنند و از روز شنبه صدور مجوزهای صیادی در این منطقه آغاز شود و روند اداری و صدور آنها نیز در حداقل زمان ممکن به سرانجام برسد.
سعیدی ادامه داد: تعداد زیادی از ساکنان جنوب استان سیستان و بلوچستان و به خصوص ساکنان شهرهای چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری از طریق صیادی امرار معاش میکنند و بیشتر آنها مجوز صیادی ندارند که در نتیجه از تسهیلات سوخت و بیمه بی بهره هستند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: هر کدام از این مجوزهای صیادی تاثیر زیادی در اشتغال و درآمدزایی مردم منطقه دارد. به طور میانگین در هر لنج ۲۰ نفر و در هر قایق حدود ۳ نفر مشغول هستند که قطعا داشتن مجوز صیادی در زندگی و درآمدزایی صیادان موثر است.
سعیدی خاطرنشان کرد: صدور مجوزهای صیادی در این منطقه قطعا زنجیره مرتبط با صید و صنایع غذایی را بهبود میبخشد و تاثیر به سزایی در رشد و درآمدزایی این زنجیره دارد.
وی افزود: صدور مجوز صیادی در بین صیادان بومی سیستان و بلوچستان باعث میشود احساس تبعیضی که به خاطر مجوزهایی که به صید ترال در این منطقه داده شده بود کمرنگ شود و صدور مجوزها با استقبال صیادان منطقه همراه شده است.
نماینده چابهار در پایان گفت: امیدوارم سازمان شیلات و سازمانهای مربوط به وعده خود عمل کنند و از روز شنبه صدور مجوزهای صیادی در این منطقه آغاز شود و روند اداری و صدور آنها نیز در حداقل زمان ممکن به سرانجام برسد.