خواص لبو قرمز شامل جلوگیری از مشکلات تنفسی، پایین آوردن تب، کاهش وزن، پیشگیری از سرطان، کاهش کلسترول بد و درمان کم خونی میباشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛لبو یا چغندر قرمز با طعم شیرین خود در دل بیشتر افراد جا باز کرده است.
لبوها که زیر مجموعه دسته سبزیجات هستند، خواص بسیاری داشته و در غذا و دسرهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
فشار خون بالا، معضلی است که افراد زیادی را درگیر میکند. برای رهایی از این معضل میتوانید از لبو یا آب لبو استفاده کنید.
لبو با پایین آوردن فشار خون، بیماری های قلبی و سکته را از شما دور میکند.
طبق پژوهش های انجام شده، عصاره لبو میتواند در پیشگیری از سرطان پروستات و سرطان سینه نقش داشته باشد.
بعلاوه محققان مشاهده کردهاند که لبو علاوه بر سرطان های ذکر شده، از سرطان های پوست، ریه و خون نیز پیشگیری خواهد کرد.
مواد مغذی موجود در لبو مانند آهن، ویتامین های گروه B، کلسیم و آنتی اکسیدان های مختلف، آن را برای کبد بسیار مفید کرده است. بعلاوه لبو موجب رقیق شدن صفرا و راحت تر شدن جریان آن در کبد و روده کوچک میشود.
بتائین موجود در لبو در از بین بردن سموم کبد نیز نقش دارد. در ضمن مس و روی موجود در آن از کبد در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت خواهد کرد.