معاون امور استانها و مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: این سازمان سال گذشته و نیمه نخست امسال، ۱۰ هزار میلیارد ریال در طرحهای اقتصادی مورد نیاز کشور مشارکت کرده است.
وی ادامه داد: میزان مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در امور اقتصادی برای کمک به دولت تا پایان سال نیز بیشتر خواهد شد.
معاون امور استانها و مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین تاکید کرد: نهاد وقف در حوزههای دینی- آموزشی سرمایههای گرانقدری است که میتواند زمینه ساز رسیدن تمدن اسلامی و قلههای پیشرفت باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نوری زاده با اشاره به اینکه امنیت، اقتصاد و فرهنگ سه ضلع موثر در جامعه هستند، افزود: وقف در هر سه مورد مشارکت دارد و تاثیر گذار است.
وی تصریح کرد: فرهنگ وقف، فرهنگ نوع دوستی، کمک، انفاق و ایثار است و میتواند سرنوشت جامعه را متحول کند.
معاون امور استانها و مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: وقف در حوزه اقتصادی میتواند بسیاری از آسیبهای اجتماعی را جبران کند و هدف واقفان خیراندیش نیز تحول اقتصادی و نیل به پیشرفت جامعه است.
حجت الاسلام والمسلمین نوری زاده با بیان اینکه جامعهای که امنیت روحی و روانی داشته باشد مسیر کمال را طی میکند، گفت: سازمان اوقاف امانت دار سرمایههای واقفان است و بزرگترین سرمایه اوقاف، اعتماد ملی است.
وی با بیان اینکه ۸۰۰ نیت در وقف نامهها وجود دارد، ادامه داد: برخی از این وقف نامهها برای غذای حیوانات و پرندگان و کمک به فعالیت دانشمندان است.
معاون امور استانها و مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه ممکن است در تعارض با منافع اشخاص و سازمانها باشد، بنابر این ممکن است دستهایی برای تخریب وقف وجود داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نوری زاده با اشاره به اینکه در کشور ۲۰۰ هزار موقوفه داریم، افرود: متاسفانه برخی وقف نامهها را دستکاری کرده اند.
وی با بیان اینکه تلاش برای مدیریت موقوفات برای نفع جامعه است، ادامه داد: هشت هزار و ۷۶۹ بقعه در کشور وجود دارد که میتواند جزو پایگاههای مهم فرهنگی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نوری زاده گفت: در قرآن آمده است که محسنین محبوب خدا هستند و برخی نیز وقف را به صورت احسان علمی و معرفتی انجام میدهند.