موارد مثبت کرونا و آنفلوانزا در اصفهان ۳۰درصد افزایش یافته است.
پژمان عقدک با اشاره به اینکه مراجعه موارد سرپایی با علائم تنفسی هم در مراکز بهداشتی استان افزایشی بوده است، افزود: روزانه بطور متوسط بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ آزمایش از موارد مشکوک کرونا و آنفلوانزا در مراکز درمانی استان گرفته میشود.
وی ادامه داد: با وجود افزایش مراجعات سرپایی به مراکز درمانی استان، موارد بستری و فوتی نداشتیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: کرونای موجود همچنان سویه اومیکرون است که معمولاً سرعت انتشار و انتقال بالایی دارد، اما آنقدر قوی نیست که افراد مبتلا را ناتوان و راهی بیمارستان کند.
دکتر عقدک، سردرد، عطسه، سرفه، آبریزش بینی، بدن درد و تب را از جمله علائم سویه شایع اومیکرون عنوان کرد وگفت: هرچند کرونا مانند سرماخوردگی یک بیماری فصلی شده است، اما در این شرایط رعایت شیوه نامههای بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، شست و شوی دستها، نرفتن به محیطهای بسته و خوردن میوه و سبزیجات برای تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه میشود.
وی به شهروندان توصیه کرد: افراد در معرض خطر آنفلوانزا واکسن دریافت کنند.
عقدک با بیان اینکه افرادی که دارای بیماریهای زمینهای مانند ناراحتیهای قلبی- عروقی، کبدی، کلیوی، دیابت هستند و داروی ضد سرطان مصرف میکنند و ضعف سیستم ایمنی دارند و افراد زیر پنج سال و بالای ۶۵ سال و زنان باردار باید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند. افزود درتمامی داروخانه واکسن نوع ایرانی وخارجی موجود است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص شیوع وبا در استان اصفهان در تابستان امسال هم گفت: امسال تست مثبت وبا در استان اصفهان نداشتیم.