عرضه و مصرف غذاهای حلال در جهان از جمله در کشورهای غربی در حال افزایش است و در بسیاری از کشورهای جهان هر ساله جشنوارههای غذای حلال برگزار میشود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ موسسه بین المللی پژوهشهای بازرگانی (IMARC) در گزارشی، بزرگی بازار جهانی غذای حلال را پارسال ۲.۲۲ تریلیارد دلار اعلام و پیش بینی کرد تا سال ۲۰۲۸ حجم ان به حدود ۴.۲ تریلیارد دلار برسد.
در انگلیس حدود چهار میلیون نفر از جمعیت ۶۸ میلیون نفری این کشور را مسلمانان تشکیل میدهند و انان جشنها و اعیاد اسلامی را فرصت مغتنمی برای معرفی و عرضه غذاهای حلال میشمارند.
یک مسلمان که در نمایشگاه عرضه غذاهای حلال غرفه دارد میگوید ما سال دوم است که در این نمایشگاه حضور داریم پارسال همه محصولاتمان فروش رفت و امسال سرمان شلوغتر شده و با استقبال بیشتری برای خرید غذای حلال مواجه شدهایم.
تقاضا برای غذای حلال در انگلیس به مسلمانا ن محدود نمیشود و شمار زیادی از غیر مسلمانان در انگلیس از غذاهای حلال استقبال میکنند.
یک شهروند انگلیسی میگوید: اینکه افراد مسلمان و غیر مسلمان در چنین نمایشگاههایی با غذای حلال آشنا میشوند فرصت بسیار خوبی است. من خودم پس از تشرف به اسلام با غذای حلال آشنا شدم و دوست دارم دیگران هم در این لذت شریک شوند میبینم که شمار زیادی از غیرمسلمانان هم علاقهمند به مصرف غذای حلال شدهاند.
استقبال از غذاهای حلال در انگلیس موجب شده در بسیاری از فروشگاههای بزرگ زنجیرهای این کشور غرفه ویژه عرضه گوشت یا غذای حلال ایجاد و با تابلو یا برچسبهای حلال، این محصولات به مشتریان معرفی شود.
۱ – شهروند مسلمان مقیم انگلیس
۲ – شهروند انگلیسی
طبیعت انسان کشش ب سمت غذای حلال داره و غذای غیر حلال برای انسان ضرر داره