آیین یادبود هنرمند جهادی «فرزانه پزشکی» با عنوان «روایت هنر فرزانه» با حضور جمعی از فعالان فرهنگی و جهادی در قم برگزار شد.
حسین یکتا در این مراسم با اشاره به شلوغیهای سیاسی سال ۷۸ که فرزانه پزشکی در جریان مخالف انقلابیها حضور داشت اشاره کرد و در مورد تحول عجیبی که در این هنرمند متعهد ایجاد شده، گفت: سال ۸۵ در شلمچه رشته دلی از او به شهدا گره خورد و تحول انفسی عجیب و غریبی در فرزانه پزشکی پیدا شد، به گونهای که سال ۸۸ یعنی ۱۰ سال بعد از فتنه قبلی چه شبها و روزهایی، به تنهایی وسط شلوغیها میرفت و دلهای رنجیده و رمیده را آرام میکرد.
وی با تمجید از تأثیرگذاری قوی فعالیتهای رسانهای و هنری فرزانه پزشکی بر روی دختران، افزود: در فتنه مهسا امینی جای فرزانه پزشکی خالی بود که به کانونهای حرف و گفتگو برود و با زبان صبر و هنر تبیین کند.
یکتا با اشاره به پیچیدگی و حساسیت فتنههای اخیر، اظهار کرد: این روزها، چون آتش دشمن سنگین است، فقط اخلاص است که خریدار دارد.
«فرزانه پزشکی» کارگردان و سردبیر برنامههای تلویزیونی مهرماه ۱۴۰۱ بر اثر سانحه رانندگی درگذشت.
آن مرحومه به عنوان کارگردان هنری و سردبیر با برنامه های شاخص زیادی در سیما نظیر «باحسین حرف بزن»،«کاملا دخترونه»،«خانه جلال» و... همکاری داشت و با تکیه به سوابق تدریس و تعامل نزدیک اش با جوانان و هنرمندان، با ایده هاى خلاقانه به برنامه ها جان می بخشید.