بانوان خوش ذوق خرم آبادی امروز در جشنواره غذاهای بومی محلی هنر خود را به نمایش گذاشتند.
عطا حسن پور افزود: بیش از ۳۰ نفر با پخت غذاهای بومی و محلی در این جشنواره به رقابت پرداختند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را مشارکت خانوادهها در امر گردشگری عنوان کرد و گفت: تداوم برگزاری این جشنوارهها باعث هم افزایی بیشتر بین خانواده ها، الگوسازی غذاهای سالم و سنتی و انتقال این گونه هنر و دانش به نسل آینده خواهد شد.
به گفته مسئولان میراث فرهنگی تاکنون ۲۲ غذای سنتی و محلی لرستان ثبت ملی شده است.