خراسان رضوی؛ رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز
۴۵ هزار تن گوشت قرمز طی نیمه نخست امسال در خراسان رضوی تولید شده است و همچنان این استان رتبه نخست کشور در تولید این محصول دامی را دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:
این میزان تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی مشابه تولید مدت مشابه پارسال است و در این زمینه خوشبختانه مشکلی در تولید نداریم.
حسن جعفری افزود: استان اصفهان با اختلاف تولید ۱۵ هزار تن گوشت قرمز پس از خراسان رضوی دومین تولید کننده گوشت قرمز کشور است.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر جمعیت دام سبک (گوسفند و بز) استان ۶ میلیون و ۸۰۰ راس و جمعیت دام سنگین (گاو و گوساله) ۳۱۶ هزار راس است.
هم اکنون ۱۲ درصد گوشت قرمز کشور در استان خراسان رضوی و ۷۵ درصد پروتئین این استان نیز توسط دامداران سبک تولید میشود.
کاهش نزولات آسمانی، وابستگی دام سبک به واردات نهاده، افزایش هزینههای تولید بخش عمده مشکلات ایجاد شده در حوزه دام در استان است که سبب کاهش توان نگهداری دام توسط دامدار و نیز کشتار دام مولد شده است.