رئیس دیوان عالی کشور بر لزوم برنامه ریزی در شیوه نظارت بر محاکم تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: سیاست کاری ما در نظارت باید به گونهای باشد که تصور نشود، به دنبال مچگیری هستیم بلکه در موضوع نظارت تشویق هم مد نظر است و قضات مستعد و متعهد نیز برای ارتقاء شناسایی و معرفی میشوند.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر آرایی که سالانه صادر میشود نیازمند اتخاذ روش منطقی و قابل قبول است، اظهار داشت: در این زمینه نظارتهای میدانی و نظارت الکترونیک مورد تأکید است، افراد متخصص در این حوزه باید به کار گرفته شوند تا از طریق سامانه این نظارت صورت گیرد.
رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: حوزه معاونت نظارت دیوان عالی کشور به صورت جدی در زمینه نظارت بر محاکم ورود کند.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری افزود: اتقان آرا، نحوه برخورد با ارباب رجوع، اجرای صحیح قانون در محاکم، در بحث نظارت مورد رصد قرار گیرد.
وی در ارتباط با تعیین وقت در رسیدگی به پروندهها تصریح کرد: گاهی یک پرونده پس از شش ماه که فرد منتظر نوبت است، به دلیل نبود قاضی تجدید وقت میشود، این امر موجب تضییع حق و نارضایتی مردم میشود، باید تدابیری در جهت رفع این مشکل اتخاذ شود.
رئیس دیوان عالی کشور در پایان بر لزوم تمهید مقدماتی برای تشکیل یک همایش سراسری برای حضور رؤسای دادگستریهای سراسر کشور در جهت پیشبرد امور به ویژه در حوزه نظارت بر محاکم تأکید کرد.
گفتنی است: رئیس دیوان عالی کشور در حکمی «عبدالحمید مرتضوی» رئیس شعبه نوزدهم را به عنوان معاون نظارت دیوان عالی کشور منصوب کرد.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری در این مراسم، از زحمات صدقی معاون پیشین نظارت بر دیوان عالی کشور تقدیر و برای آقای مرتضوی رئیس شعبه نوزدهم دیوان عالی کشور در سمت جدید طلب توفیق کرد.