مصرف نمک در اصفهان دو برابر استاندارد جهانی است.
دکتر رامش حسینخانی با بیان اینکه برخی از مواد غذایی مانند انواع سُس و کنسروها نمک زیادی دارند و بهتر است کمتر مصرف شوند، افزود : صنایع مواد غذایی در این زمینه باید اصلاح شده و میزان نمک موجود در تولیدات آنها کاهش یابد.
وی بیان کرد :پرفشاری خون ، سرطان معده ،افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان و نارسایی مزمن کلیه از مضرات مصرف بیش از اندازه نمک است
حسینخانی به شهروندان توصیه کرد: نمک را سر سفره را حذف کنند ، مصرف انواع سبزی و میوه را جز اولویت های غذایی قراربدهند و از خوردن غذاهای کنسور شده ،فرآوری شده و فست وفود ها اجتناب کنند .
مسئول برنامه پیشگیری و کنترل بیماریهای قلبی عروقی و دیابت مرکز بهداشت اصفهان با اشاره به اینکه مردم نباید از روغن های جامد استفاده کنند زیرا میزان چربی بدن را به شدت افزایش می دهد،گفت : بهترین روغن برای مصرف، زیتون، کلزا، آفتابگردان و ذرت است.