استفاده از شرکتهای دانش بنیان در تولیدات شرکتهای بزرگ
معاون وزیر صمت و مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی کشور گفت: وجود نهادها و منابع مالی شرکتهای بزرگ و دانش بهروز شرکتهای دانش بنیان درکنار هم میتواند موجب تولید کشتیهایی با تکنولوژی جدید شوند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد محمودی در نشست با اعضای پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر و مدیرکل صمت استان، بیان کرد: هدف از برگزاری این نشست بررسی صنایع دانشبنیان است تا با رویکرد جدید صنعت، معدن و تجارت، ارتباطی میان صنایع بزرگ با شرکتهای دانشبنیان برقرار کنیم.
وی افزود: براساس این طرح، صنایع بزرگ در تولید خود از دانش و فناوری روز شرکتهای دانشبنیان بهرهمند خواهند شد و صندوق توسعه صنایع دریایی نیز فعالیتهای محلی در استانها را گسترش میدهد.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی کشور با تاکید بر اینکه حوزه کشتیسازی در کشور باید عمیقتر شود، اضافه کرد: برای توسعه در این زمینه باید دانش و فناوری توسعه یابد که از طریق دانشگاهها و پارکها و مراکز رشد اتفاق میافتد و شرکتهای دانشبنیان نیز برای کسب این فناوری باید تلاش کنند و دانش خود را در اختیار صنایع قرار دهند.
وی اظهار کرد: تا کنون ساخت همه شناورهای کوچک، متوسط و بزرگ را حمایت کردیم که در برنامه جدید تصمیم داریم تا با تمرکز بر دانش و تواناییهای مهندسی به فناوریهای جدیدی که برای ساخت نسل جدید کشتیها نیاز است دست یابیم.
محمودی بیان کرد: استانهای ساحلی با وجود اینکه در کنار دریا قرار دارند و شرکتهای بزرگ کشتیسازی در کنار دریا واقع شدهاند، کمتر از این ظرفیت استفاده کردهاند.
وی گفت: وجود نهادها و منابع مالی شرکتهای بزرگ و دانش بهروز شرکتهای دانشبنیان در کنار هم میتوانند موجب تولید کشتیهایی با تکنولوژی جدید شوند و استان بوشهر هم از ظرفیت خوبی در این زمینه برخوردار است بهویژه دانشگاه خلیجفارس بوشهر که پرورش دهنده افراد نوآور و فناور است.
معاون وزیر صمت ادامه داد: رشتههای دریایی خوبی در این استان ایجاد شده و دانشگاه هم نقش خود را به خوبی ایفا کرده و حالا وظیفه صنعت و صندوق است تا حمایت خود را نشان دهد، زیرا با حمایت و توسعه این صنایع ظرفیت اشتغال هم افزایش مییابد.
مدیرکل صمت استان بوشهر نیز گفت: یکی از مزیتهای منطقهای این استان صنعت شناورسازی است و در زمان حاضر ۲۴ واحد شناورسازی در آن فعالیت دارند که اشتغال و ارزش افزوده قابل توجهی دارند.
مهدی صفوی با بیان اینکه در صنایع استان بوشهر ۵ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیر مستقیم فعالیت و اشتغال دارند، افزود: برنامهریزی شده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم و آنها بتوانند نیازهای فناورانه واحدهای کشتی سازی را برطرف کنند.
وی عنوان کرد: بهکارگیری شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف تولید در دستور کار وزارت صمت قرار دارد و با توجه به اولویت استان بوشهر در صنعت کشتیسازی، استفاده و حمایت از این شرکتها آغاز شده است و امیدواریم با حمایتهای صندوق توسعه صنایع دریایی کشور و تاکیدی که بر بهکارگیری ظرفیت شرکتها دانش بنیان است، به عنوان یک پیشران از شرکتهای دانشبنیان به خوبی استفاده کنیم.