۱۴۰۰ نهاد اعطا کننده جایزههای علمی و فناوری بین المللی در جایزه مصطفی (ص) رتبه بندی میشوند.
علی عمرانی با بیان اینکه وظیفه نهادهای اعطا کننده جوایز بین المللی در سطح جهان فقط اعطای جایزه نیست، تاکید کرد: این نهادها بیشتر در کشورهای غربی مستقر هستند و اگر بخواهیم به اهداف چنین نهادها نزدیک شویم، بنابراین باید علاوه بر اعطای جایزه اقدامات دیگری نیز انجام شود تا همکاری و همرسانی نیز به واسطه اعطای جایزه مصطفی (ص) شکل بگیرد.
مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با اشاره به اینکه در جریان میزبانی جایزه مصطفی، اصفهان به کانون معاملات بین المللی تبدیل شده است، گفت: تدبیر استاندار اصفهان باعث شد تا به واسطه میزبانی از پنجمین دوره مصطفی (ص) بستری برای گردهمایی پژوهشگران، فناوران و دانشمندان در اصفهان ایجاد شود.
عمرانی ادامه داد: همچنین در جریان برگزاری جشنواره مصطفی (ص) اصفهان به اجتماعی برای بهرهبرداری علمی، فناوری و حتی در بخش صنعت، تبدیل شده است، چراکه اصفهان یکی از مهدهای تمدن جهان اسلام بوده و ریشههای تمدن کهن اسلامی در اصفهان روشن است.
جایزه مصطفی (ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع به کار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.
پنجمین دوره رویداد جایزه مصطفی (ص) تا دوشنبه دهم مهرماه در اصفهان پیگیری میشود و با اعطای جایزه مصطفی به دانشمندان برتر در باغ موزه چهلستون اصفهان به کار خود پایان میدهد.