رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد گفت: ناوگان خودرویی آتش نشانی خرم آیاد فرسوده و بالای ۱۵ سال قدمت دارند.
وی کمبود تجهیزات حفاظت فردی آتش نشان از جمله کلاه ایمنی و دستکش، کمبود تجهیزات کار در ارتفاع و نبود ستهای پنوماتیک با کاربری در آواربرداری و تصادفات جادهای را از دیگر مشکلات این سازمان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه شهر خرمآباد بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد نمیتوانیم از منابع مالی کشوری استفاده کنیم، تامین هزینهها نیز با توجه به تحریمها و وارداتی بودن ۹۰ درصد تجهیزات سازمان آتشنشانی برای شهرداری خرم آباد مقدور نیست و این مساله ما را با چالش جدی مواجه کرده است.
به گفته محمد میرزایی مقدم ۱۶۲ نفر نیروی ستادی و عملیاتی در هشت ایستگاه عملیاتی این سازمان مشغول فعالیت هستند که سه ایستگاه شمال، جنوب و مرکز شهر دو منظوره شامل امدادونجات و اطفاء حریق است.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد با اشاره به هزار و ۵۰۰ عملیات آتش نشانی از هفتم مهرماه سال ۱۴۰۱ تاکنون گفت: از این تعداد هزار و ۱۰ مورد اطفای حریق و ۴۹۰ مورد امداد و نجات بوده است.
میرزایی مقدم به کمبود نیروی انسانی در سازمان آتش نشانی خرم آباد نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه سال گذشته بازنشستگان زیادی داشتیم و امسال نیز چند نفر از کارکنان بازنشسته میشوند، کمبود نیروی آتشنشان و راننده از دیگر مشکلات مهم این سازمان خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به هزار و ۶۱۶ نفر ساعت آموزش در شش ماهه نخست امسال گفت: با هدف ارتقای فرهنگ ایمنی در سطح جامعه و شهر، آموزش آتشنشانان داوطلب و همچنین آموزش ویژه ۴۰ نفر از نیروهای سازمان را با عنوان تیم واکنش سریع برای موقعیتهای بحرانی آغاز کردیم.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد عنوان کرد: در مورد اخطاریههای ساختمانی، اماکن مسکونی، تجاری و مسکن مهرها که ایمنی را رعایت نمیکنند تاکنون ۱۸۰ مورد صدور اخطاریه را برای بار سوم داشتیم که از طریق پست به مقامات قضایی ارجاع داده شد.
میرزایی مقدم تجهیزات غواصی سازمان آتش نشانی خرم آباد را بروز دانست و گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶ مانور اطفای حریق و غواصی برگزار شده است که از این تعداد چهار مورد اطفای حریق و دو مورد غواصی بود.
هفتم مهرماه در تقویم کشورمان برای قدردانی از زحمات آتش نشانان روز ملی آتش نشانی و ایمنی نامگذاری شده است.