مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری: باهدف افزایش تبادلات مرزی ایران و پاکستان و استفاده از ظرفیتهای مرزی سیستان و بلوچستان، تردد کامیونهای ترانزیتی درپایانه مرزی میرجاوه از ۲۰۰ دستگاه به ۸۰۰ تا هزار دستگاه افزایش می یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، جواد هدایتی در نشست مشترک حمل و نقلی و گمرکی ایران و پاکستان که با هدف بررسی مشکلات در دو طرف مرز و توسعه بازرگانی دو کشور در پایانه مرزی میرجاوه برگزار شد، گفت: پیرو هدف گذاری که مقامات ارشد سیاسی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری تا سقف پنج میلیارد دلار بین دو کشور انجام دادند و سلسله مذاکراتی که در قالب دیپلماسی منطقهای دولت سیزدهم شده به دنبال توسعه روابط با کشور پاکستان هستیم.
وی گفت: باهدف نشست مشترک حمل و نقلی و گمرکی ایران و پاکستان در پایانه مرزی میرجاوه برگزار شد تا با ارائه راهکارهای مناسب از ظرفیت پایانه مرزی میرجاوه به عنوان قدیمیترین مرز بین المللی رسمی دو کشور که عمده تجارت از این مرز به صورت حمل و نقل جادهای انجام میشود به بهترین نحو استفاده شود.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: با مذاکرات شده این سازمان درصدد افزایش سطح تردد در این مرز از حدود ۲۰۰ تردد روزانه به ۸۰۰ تا هزار دستگاه است.
وی تاکید کرد: همچنین در این نشست قرار شد به منظور کاهش هزینه و تشریفات اداری شاهد در نظر گرفتن حذف روادید برای آن دسته از ناوگان صرفا متردد به محوطه پایانههای مرزی دو کشور باشیم و هماهنگی و افزایش ساعات کاری نهادهای مستقر در پایانههای مرزی میرجاوه - تفتان به منظور افزایش پذیرش ناوگان از سوی طرفین انجام شود.
هدایتی، کنترل اسناد حمل ناوگان دو کشور هنگام ورود به پایانههای مرزی برای تسریع در فرآیند ورود و خروج ناوگان را از دیگر مفاد توافق امضای شده بین طرفین در این نشست عنوان کرد.